Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mario Balotelli patyrė traumą

Į „Milan“ klubą sausio mėnesį atvykęs puolėjas Mario Balotelli, kuris jau spėjo tapti komandos puolimo lyderiu, patyrė traumą ir veikiausiai praleis rungtynes su Romos „Lazio“ futbolininkais.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs „Manchester City“ klubo žaidėjas patyrė kojos traumą dėl kurios bus priverstas praleisti svarbias varžybas su lietuvio Mariaus Stankevičiaus atstovaujama futbolo komanda.

„M.Balotelli dėl patirtos traumos negalės žaisti mače prieš „Lazio“. Būtų tikras stebuklas, jeigu jis sugebėtų pasveikti. Turime kuo jį pakeisti ir sieksime iškovoti pergalę savo žiūrovų akivaizdoje“, – sakė klubo treneris Massimiliano Allegri. 

Verta paminėti, kad Mario Balotelli „Milan“ klube yra sužaidęs tik 3 rungtynes, tačiau per jas šis futbolininkas sugebėjo pasižymėti 4 kartus.

„Milan“ klubas Italijos čempionate po 26 turų savo sąskaitoje turi 45 taškus ir užima ketvirtą vietą. UEFA Čempionų lygoje ši komanda yra per žingsnį nuo patekimo į ketvirtfinalį.

Priminsime, kad „Milan“ ir „Lazio“ rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį, Milano miesto „San Siro“ stadione. Susitikimo pradžia 21:45 Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius