Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mario Balotelli: „Žaisti „Liverpool“ buvo prasčiausias sprendimas gyvenime“

Italas Mario Balotelli sekmadienį net dviem įvarčiais prisidėjo prie savo naujojo klubo „Nice“ pergalė Prancūzijos čempionate. Skandalingasis puolėjas teigė, kad vis dar tiki, jog ateityje gali tapti geriausiu pasaulio futbolininku.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Per vienerias rungtynes Prancūzijos čempionate 26-erių puolėjas įmušė tiek pat įvarčių, kiek per pastaruosius du sezonus kartu sudėjus įmušė „Premier“ lygoje ir „Serie A“.

Atrodo, kad „Nice“ nesuklydo rizikuodami įsigyti futbolininką, kurio karjera pastaruosius 3-4 metus važiavo tik žemyn.

2013-2014 m. sezone po gana sėkmingo sezono „Milan“ klube italas atvyko į „Liverpool“, kur nepritapo ir jau kitą sezoną buvo išnuomotas atgal į Milaną. Tačiau pernai sužibėti nepavyko.

„Prisijungti prie „Liverpool“ buvo blogiausias mano gyvenimo sprendimas. Ten fantastiški fanai, sutikau kelis žaidėjus, su kuriais puikiai sutariu, tačiau niekada klube nesijaučiau gerai.

Komandoje turėjau du trenerius – Brendaną Rodgersą ir Jurgeną Kloppą. Man nepatiko jų darbo metodai ir asmenybės“, – goal.com cituoja M.Balotelli.

Per pastaruosius du sezonus puolėjas iš viso sužaidė 51 rungtynes įvairiuose turnyruose, per kurias pelnė vos 7 įvarčius.

„Aš nesu Zlatanas Ibrahimovičius. Jis bus toks pats ramus tiek būdamas su gerais žmonėmis, tiek būdamas liūtų narve. Aš turiu būti atsipalaidavęs ir jaustis geroje aplinkoje.

Per pastaruosius dvejus metus mano darbo etika nuo 10 procentų pakilo iki 80 procentų. Aš tikrai ėmiau labai sunkiai dirbti. Manau, man dar nevėlu svajoti apie „Ballon d'Or“. Jau galėjau būti jį laimėjęs, tačiau tai padarysiu per artimiausius 2-3 metus“, – kalbėjo vis dar ambicijų nestokojantis M.Balotelli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius