Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Stankevičius: „Valencia“ komandoje tikriausiai neliksiu

Lietuvos futbolininkas Marius Stankevičius pirmadienį turėtų sužinoti savo likimą Ispanijos „Valencia“ ekipoje. Iki gegužės 30 d. klubas turi pirmenybę išpirkti žaidėją, tačiau greičiausiai to nepadarys. „Atrodo, kad „Valencia“ komandoje neliksiu“, – dienraščiui „Kauno diena“ prisipažino M.Stankevičius.
Marius Stankevičius su komandos draugais
Marius Stankevičius su komandos draugais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijoje sezoną praleidęs lietuvis šiuo metu gyvena nežinioje ir nepuoselėja vilčių likti „Valencia“ komandoje.

„Kiti klubai laukia, kaip nuspręs Valensijos ekipa. Kalbos gal virsti tik vėju, todėl kol nieko konkrečiai nežinau, nieko ir nesakau. Žiemą buvo pratęsta sutartis su gynėju Jaremy Mathieu, kuris kviečiams į Prancūzijos rinktinę. Situacija man nepalanki. Bet to, norėdamas pasilikti žaidėją, klubas tam ieško kelių. O aš kol kas nematau jokio entuziazmo“, – nusivylimo neslėpė M.Stankevičius.

Po Lietuvos futbolo rinktinės rungtynių su Lichtenšteinu M.Stankevičius grįš į Valenciją pasiimti šeimos ir važiuos ilsėtis į namus Italijoje.

Pats M.Stankevičius tikina, jog metai praleisti „Valencia“ ekipoje buvo vieni geriausių karjeroje. „Iš pradžių atvykus į naują komandą buvo nelengva, tačiau po to įsižaidžiau ir esu labai patenkintas“, – kalbėjo futbolininkas. Tiesa, sportininkas paskutinėse rungtynėse liko ant atsarginių žaidėjų suolelio, nors pats paneigė kalbas, jog gavo traumą.

„Aš gerbiu kiekvieną trenerio sprendimą, o kodėl jis manęs neleido į aikštę, reikia paklausti jo, nes man jis nieko nepaaiškino“, – pasakojo M.Stankevičius.

Jei vėl tektų žaist „Sampdoria“ komandoje, kuri šiemet iškrito iš Italijos elito, futbolininkas jaustų nusivylimą.

„Tai būtų nemalonu. Iškovojęs trečią vietą Ispanijos čempionate ir galimybę žaisti Čempionų lygoje, žinoma, jausčiau nusivylimą. Bet, jei „Sampdoria“ komanda planuotų solidžią ateitį ir perspektyvas, jausčiausi visiškai kitaip“, – kalbėjo M.Stankevičius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius