Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Žaliūkas: be „Rangers“ klubo Škotijos čempionate bus dar daugiau intrigos

Edinburgo „Hearts“ futbolo klubo gynėjas iš Lietuvos Marius Žaliūkas teigia, jog Glazgo „Rangers“ pašalinimas iš aukščiausiojo Škotijos futbolo čempionato suteiks pirmenybėms dar daugiau intrigos.
Marius Žaliūkas švenčia po pelnyto įvarčio
Marius Žaliūkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak 28-erių lietuvio, Škotijos „Premier“ lygos klubai dar aršiau kovos, nes dabar pasiekti UEFA Čempionų lygos varžybas bus žymiai lengviau. Priminsime, kad dvi Škotijos komandos turi progą dalyvauti Čempionų lygoje.

„Manau, dabar bus dar sunkiau, nes visos komandos norės pasiekti antrąją poziciją. „Rangers“ buvo geras klubas, su nuostabiu stadionu ir puikia atmosfera. Žinoma mūsų tikslas kovoti, tačiau kaip aukštai, priklausys nuo pačio sezono. Žinoma, prieš sezoną mūsų tikslai patys aukščiausi – konkuruoti su „Celtic“ ir pasirodyti kuo geriau abejose taurėse“, – sakė M.Žaliūkas.

Praėjusio sezono pabaiga „Hearts“ klubui buvo pasakiškai sėkminga. Verslininkui iš Lietuvos Vladimirui Romanovui priklausantis klubas Edinburgo miesto derbyje be gailesčio sutriuškino „Hibernians“ futbolininkus rezultatu 5:1 ir iškovojo Škotijos taurę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius