Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masinėse muštynėse – smūgis koja į veidą kung fu stiliumi ir raudonų kortelių lietus

Brazilijos futbole užfiksuotas smurto protrūkis. Jaunimo komandų rungtynėse kilus masinėms muštynėms, vienas iš jaunųjų futbolininkų spyrė oponentui tiesiai į veidą.
Masinės muštynės rungtynėse Brazilijoje
Masinės muštynės rungtynėse Brazilijoje / Stopkadrai

Tai buvo Brazilijos jaunimo (iki 17 metų) rungtynės, kuriose sprendėsi šalies čempionų likimas. Dėl titulo kovojo „Fluminese“ ir „Athletico Paranaense“ žaidėjai.

Pergalę šiame mače rezultatu 2:1 pasiekė „Fluminese“ jaunieji futbolininkai, tačiau finalinio švilpuko komandos nepasiekė, nes aikštėje kilo tikras chaosas.

Viskas išsirutuliojo iš pakankamai nekaltos situacijos.

„Athletico“ žaidėjas Ataide jau per pridėtą antrojo kėlinio laiką prasižengė prieš varžovą Joao Neto, o šiam bandant atsistoti užmynė ant „Fluminese“ žaidėjo bei išprovokavo susistumdymą.

Tepraėjo vos kelios sekundės, kai į konfliktą įsitraukė daugybė kitų futbolininkų, tarp jų – ir „Athletico“ atsarginis Joao Gabrielis.

Šis reaktyviniu greičiu parskriejo nuo atsarginių suolo ir nieko negalvodamas kung fu stiliumi koja spyrė varžovui Joao Neto į veidą.

Nukentėjusiam futbolininkui buvo stipriai pradrėkstas skruostas. J.Neto galėjo guostis bent jau tuo, kad po rungtynių atsiėmė jam priklausiusį aukso medalį.

Iš viso į konfliktą įsitraukė keliasdešimt abiejų komandų žaidėjų, o nuraminti įsisiautėjusius jaunuolius pavyko tik po kurio laiko įsikišus abiejų ekipų treneriams, teisėjams ir apsaugos darbuotojams.

Rungtynės buvo sustabdytos dešimčiai minučių, o raudonų kortelių nusipelnė net devyni futbolininkai. Kol kas nepranešama, kokios bausmės laukia labiausiai konflikte pasižymėjusių žaidėjų, pirmiausia – J.Gabrielio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius