Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėgėjų futbolo turnyre Kauno vicemero Povilo Mačiulio ir žurnalisto Nerijaus Kesmino suburtos ekipos aukštumų nepasiekė

Savaitgalį Kaune vykusiame „8x8“ futbolo turnyre netrūko žinomų žmonių. Tiesa, nei Kauno vicemero Povilo Mačiulio, nei žurnalisto Nerijaus Kesmino komandos futbolo turnyro finalo nepasiekė.
Nerijaus Kesmino suburtoje ekipoje pirmuoju smuiku griežė staigumu ir puikia kamuolio valdymo technika garsėjantis žurnalistas Zigmas Jurevičius.
Nerijaus Kesmino suburtoje ekipoje pirmuoju smuiku griežė staigumu ir puikia kamuolio valdymo technika garsėjantis žurnalistas Zigmas Jurevičius. / Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ archyvo nuotr.

„Kaip žinome, sporte kasdienio gyvenimo pareigos ir titulai nieko nereiškia – taurę reikia iškovoti. Smagu, kad į futbolo aikštelę išbėgo ir žurnalistai, ir politikai, bet, svarbiausia, kad turnyrą laimėjo geriausią šiais metais komandą surinkusi ekipa“,- sako asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Justas Valentinas.

Kauno futbolo akademijoje savaitgalį savo jėgas išbandė per 300 įvairaus amžiaus ir profesijų futbolo mėgėjų. Pirmąją vietą užėmė „Seniai“, antra liko „Ermitos“ komanda, trečia – „Vaikutis“. Laimėtojai gavo taures, medalius ir rėmėjų įsteigtus prizus, o visi kiti buvo apdovanoti atminimo dovanomis.

Anot asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ vadovo, tradiciniu tapęs mėgėjų futbolo turnyras vis labiau populiarina futbolą šalyje.

„Nors mūsų organizuojamas futbolo turnyras skirtas mėgėjams, tačiau dalyvių ir žiūrovų gausa rodo, kad šis sportas šalyje įgauna vis didesnę reikšmę. Kaip žinome, futbolas yra populiariausia sporto šaka pasaulyje, todėl norėtumėte, kad ir Lietuvoje futbolas įgytų kuo daugiau gerbėjų. Iš to, kokias kovas matome aikštelėje, galime manyti, kad judame teisinga kryptimi“, – savo mintimis dalinosi J.Valentinas.

Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ archyvo nuotr./Turnyro akimirka
Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ archyvo nuotr./Turnyro akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius