Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merdintį Glazgo „Rangers“ klubą gelbės verslininkai iš Niujorko?

„The Sun“ skelbia, jog bankrutuojančiam Glazgo „Rangers“ klubui pagalbos ranką ketina ištiesti Niujorke įsikūrusi investicinė grupė „Fortress Investment Group“. Pranešama, jog derybos jau prasidėjo.
Glazgo „Rangers“ gerbėjai
Glazgo „Rangers“ gerbėjai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Glazgo Rangers

„Fortress Investment Group“ 1998 metais įkūrė amerikiečiai Wesley Edensas ir Robertas Kauffmanas. Kompanijos turtas siekia 27 milijardus JAV dolerių.

Taip pat pranešama, jog susidomėjimą merdinčiu škotų klubu rodo ir verslininkų konsorciumas iš Singapūro.

Vis dėlto kalbama ir apie tai, kad JAV ir Azijos verslininkų susidomėjimas „Rangers“ klubu tėra sąmoninigai paskleisti gandai, siekiant patraukti kitų potencialių investuotojų dėmesį.

Prieš 140 metų įkurtas ir net 54 kartus stipriausiu Škotijoje tapęs klubas bankroto administratoriaus paslaugų pasiprašė spaudžiamas milžiniškų skolų.

Anot klubo savininko Craigo Whyte'o, klubą slegia net 50 mln. svarų sterlingų nesumokėtų mokesčių suma, o bendros „Rangers“ skolos gali siekti ir 75 mln. svarų sterlingų. Praėjusiais metais už simbolinį 1 svarą sterlingų klubą įsigijęs verslininkas taip ir nerado būdų išgelbėti „Rangers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius