Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mikoliūnas nebesitiki žaisti „Swansea City“

Lietuvos futbolo rinktinės saugas Saulius Mikoliūnas praėjusią savaitę teigė esantis arti sutarties su „Swansea City“ klubu, tačiau dabar keltis į Velsą nebesitiki.
Saulius Mikoliūnas
Saulius Mikoliūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvio planus netikėtai sugadino Anglijos aukščiausiosios“ lygos klubas „Wigan“, kuris į savo gretas persiviliojo „Swansea City“ strategą Roberto Martinezą.

Kadangi Didžiojoje Britanijoje būtent vyriausieji treneriai renkasi žaidėjus, S.Mikoliūno likimą veikiausiai spręs R.Martinezo įpėdinis.

„Mano sutartis su „Swansea City“ dar nebuvo iki galo suderinta ir jos pasirašęs nebuvau. Galbūt todėl taip ir atsitiko. Dabar bet kokiu atveju šią savaitę lauksiu „Swansea“ atsakymo, bet jaučiu, kad greičiausiai šio varianto neliks", – pirmadienį Futbolas.lt sakė S.Mikoliūnas.

Jis nenorėjo atskleisti, ką darys toliau, jei dėl pasiūlymo bus persigalvota. Anksčiau S.Mikoliūnu domėjosi Austrijos „Bundesligos“ naujokas Vyner Noištato „Magna“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius