Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Čepas treniruos „Šiaulius“

Mindaugas Čepas, su kuriuo praėjusio sezono viduryje atsisveikino Vilniaus „Riteriai“, stoja prie „Šiaulių“ vairo.
Mindaugas Čepas
Mindaugas Čepas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 FK Šiauliai

Gruodžio 1-ąją dieną į Šiaulius atvykęs treneris Šiaulių miesto stadione susitiko su futbolo akademijos „Šiauliai“ atstovais ir Šiaulių miesto savivaldybės sporto skyriaus vedėju Gintarų Jasiūnu bei oficialiai tapo vienu iš futbolo akademijos „Šiauliai“ trenerių.

Mindaugas Čepas Šiaulių ekipos vairą perima iš keturis sezonus komandai vadovavusio Renato Vestarto, kuris ir toliau dirbs FA „Šiauliai“ sistemoje.

M.Čepas trenerio karjerą pradėjo legendiniame Vilniaus „Žalgiryje“. Vėliau treneris dirbo šiuose Lietuvos A lygos klubuose: Gargždų „Bangoje“, Utenos „Utenyje“, „Jonavoje“, „Kauno Žalgiryje“ bei „Riteriuose“.

Pats Mindaugas Čepas, tik prisijungęs prie FA „Šiauliai“ kolektyvo, teigė, kad gavęs pasiūlymą ilgai nedvejojo: „Su Šiauliais susiję tik geriausi prisiminimai, čia tapau Lietuvos čempionu kaip žaidėjas, todėl jaučiu sentimentus šiam nuostabiam miestui. Apsisprendimas buvo konkretus. Matau tik vieną bėdą, kad nukentės šeima, tačiau, kai matai kokia čia infrastruktūra, kaip šis klubas auga, kaip jis vystosi, kaip integruoja jaunus žaidėjus į vyrų futbolą – apsisprendžiau labai gretai.“

Kartu su naujuoju vyriausiuoju treneriu Mindaugu Čepu FA „Šiauliai“ ekipos trenerių štabe dirbs šiauliečiai Marius Gurskis, Tadas Šalkauskas bei Jonas Andriulis.

„Šiauliai“ praėjusiame Pirmos lygos sezone užėmė penktąją vietą. Jei kuri nors iš aukštesnes vietas užėmusių komandų nuspręs nežengti į A lygą, į šią vietą pretenduos būtent šiauliečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius