Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Schalke“ futbolininkai atėmė iš Miuncheno „Bayern“ ekipos šansą ginti čempiono titulą (video)

Trečiadienio vakarą Vokietijoje buvo žaidžiamos antrosios šalies taurės pusfinalio rungtynės. Jose susigrūmė du vokiečių futbolo sunkiasvoriai – Miuncheno „Bayern“ ir Gelzenkircheno „Schalke“. Susitikimas baigėsi minimalia gelzenkircheniečių pergale 1:0, kurie iškovojo kelialapį į turnyro finalą.
Mačo akimirka
Mačo akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Rungtynes aktyviau pradėjo „Schalke“ futbolininkai ir per pirmąsias minutes surengė ne vieną pavojingą ataką.

15-ą susitikimo minutę praėjusią vasarą komandos gretas papildęs ir jau lyderiu tapęs „Schalke“ puolėjas Raulis, komandos draugams pakėlus kampinį, pasižymėjo smūgiu galva.

Besibaigiant pirmam kėliniui „Schalke“ gynėjas Benediktas Howedesas turėjo progą padvigubinti savo ekipos pranašumą, tačiau jo galva smūgiuotą kamuolį nuo savo vartų linijos išmušė „Bayern“ puolėjas Thomasas Mulleris.

Rungtynėse „DFB Pokal“ čempionų titulą ginantys miuncheniečiai žymiai daugiau kontroliavo kamuolį ir ypač grasino varžovų vartams standartinių situacijų metų. Tuo tarpu ypač pavojingų progų sukurti nesisekė nė vieniems.

„Bayern“ savo vieną geriausių progų turėjo antrame kėlinyje, kai Franckas Ribery iššovė būdamas priešininkų baudos aikštelėje, bet savo komandą nuo įvarčio išgelbėjo puikiai į smūgį reagavęs vartininkas Manuelis Neueris.

Taigi „Schalke“ eliminavo praėjusių metų šio turnyro laimėtojus, o gana ankstyvas Raulio įvartis atnešė pergalę ir kelialapį į finalą, kuriame bus kaunamasi su antrosios Vokietijos futbolo lygos „Duisburg“ klubu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius