Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Miuncheno „Bayern“ galybę sugriovęs U.Emery: „Mes nesame maži ir gražūs“

Vieną didžiausių staigmenų šio sezono UEFA Čempionų lygoje sukūręs „Villarreal“ klubo vairininkas Unai Emery perdavė žinutę jo komandą antrą sykį iš eilės nurašiusiems ekspertams.
Unai Emery
Unai Emery / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Villarreal“ antradienį Miunchene sužaidė 1:1 su devynis kartus iš eilės Vokietijos čempionu „Bayern“ klubu ir žengė į Čempionų lygos pusfinalį. Prieš tai U.Emery auklėtiniai išmetė ir Italijos galiūną Turino „Juventus“.

„Mes patekome į pusfinalį ne todėl, kad esame iš mažo miesto, mieli ir gražūs. Ne. Mes esame čia todėl, kad sunkiai dirbome“, – po istorinės pergalės pabrėžė U.Emery.

Viljarealio mieste gyvena vos 50 tūkst. žmonių – panašiai kaip Alytuje.

Jam tai buvo jau 13-as iš eilės nepralaimėtas mačas UEFA Čempionų arba Europos lygos atkrintamosiose. Jis dar sykį patvirtino, kad yra tokių rungtynių specialistas – jis net 4 sykius jau yra laimėjęs Europos lygą.

„Labai svarbu yra neužriesti nosies. Kai tau sekasi – stengtis išlikti stabiliu, o kai nesiseka – suprasti, ką darai ne taip. Kritinis rungtynių momentas buvo tada, kai „Bayern“ įmušė pirmą įvartį. Kai jie įmuša, jie dažniausiai muša ir antrą, ir trečią, bet mes jiems to padaryti neleidome. Dabar pasidžiaukime pusfinaliu“, – pridūrė U.Emery.

Tuo metu „Bayern“ lyderis Thomas Mulleris neslėpė nusivylimo.

„Tai labai skaudi nesėkmė, nes praleidome įvartį pačioje rungtynių pabaigoje. Žaidėme tikrai gerai. Galime kaltinti tik patys save, kad įmušėme tik vieną įvartį. Neteisinga, kad rungtynės baigėsi 1:1. Nežinau, ką daugiau pasakyti. Labai, labai sunku su tuo susitaikyti“, – teigė be įvarčio šiose rungtynėse likęs T.Mulleris.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Thomas Mulleris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Thomas Mulleris

Į Čempionų lygos pusfinalį pirmą sykį nuo 2006-ųjų sugrįžęs „Villarreal“ klubas, Ispanijos pirmenybėse šiame sezone užimantis tik 7 vietą, dėl finalo dabar kausis su „Liverpool“ arba Lisabono „Benfica“. Šios poros pirmąjį susitikimą Portugalijoje „Liverpool“ laimėjo 3:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius