-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miuncheno „Bayern“ turės naują strategą

Po pergalingų Bundeslygos rungtynių Miuncheno „Bayern“ vairininkas Hansas-Dieteris Flickas atskleidė, kad po sezono planuoja palikti stipriausią Vokietijos klubą.
Hansas-Dieteris Flickas
Hansas-Dieteris Flickas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pasakiau savo auklėtiniams, kad po pastarųjų rungtynių Paryžiuje informavau klubo vadovus apie savo sprendimą po sezono nutraukti kontraktą, – Sky Germany kalbėjo Flickas. – Man buvo labai svarbu, jog komanda šią žinią pirma išgirstų iš manęs. Esu labai dėkingas, kad turėjau galimybę prisijungti prie šio kolektyvo.“

56-erių specialistas prie „Bayern“ prisijungė 2019 metų lapkritį ir jau debiutiniame savo sezone iškovojo visą krūvą trofėjų: laimėjo UEFA Čempionų lygą, UEFA Supertaurę, FIFA Pasaulio klubų taurę, Bundeslygą, Vokietijos taurę ir Supertaurę.

Pranešama, kad vokiečio motyvai palikti klubą susiję su nesutarimais su „Bayern“ vadovybe, išskirtinai – sporto direktoriumi Hasanu Salihamidzičiumi.

„Scanpix“ nuotr./Hansas-Dieteris Flickas ir Hasanas Salihamidzičius
„Scanpix“ nuotr./Hansas-Dieteris Flickas ir Hasanas Salihamidzičius

H.Flickas jau kurį laiką yra siejamas ir su šalies nacionaline rinktine, kadangi po šią vasarą įvyksiančio Europos čempionato iš savo pareigų trauksis ilgametis rinktinės strategas Joachimas Lowas.

„Bayern“ Bundeslygoje žengia pirmi ir turi 7 taškų pranašumą prieš „RB Leipzig“. UEFA Čempionų lygoje jų žygis baigėsi ketvirtfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius