-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteriai į sėdmenis įžnybęs „Sunderland“ gynėjas Titusas Bramble‘as atsidūrė areštinėje

Panašu, jog „Sunderland“ klubo gynėjas Titusas Bramble‘as greitu metu aikštėje tikrai nepasirodys. Maždaug prieš mėnesį futbolininkui buvo pateikti kaltinimai dėl seksualinės prievartos ir narkotinių medžiagų laikymo.
Titusas Bramble (kairėje)
Titusas Bramble (kairėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėl šios priežasties gynėjas buvo laikinai sulaikytas, o po to paleistas už užstatą. Nepaisant to, „juodųjų kačių“ savininkai pareiškė, kad futbolininkui nebus leista prisijungti prie komandos, kol nebus išaiškintos visos šių pateiktų kaltinimų aplinkybės.

Kuomet atrodė, jog visi kaltinimai bus paneigti, Bramble‘as nusprendė nuvykti į vieną Midilsbro miesto naktinių klubų bei atsipalaiduoti. Tačiau po viešnagės klube futbolininkas dar kartą atsidūrė areštinėje.

Kad ir kaip bebūtų keista, gynėjas kaltinamas dar vienu seksualiniu nusikaltimu. Šį kartą policijos pareigūnams buvo pranešta, jog futbolininkas priekabiavo prie moters.

Nukentėjusiosios teigimu Bramble‘as iš niekur nieko įžnybė jai į sėdmenis, o po to bandė visokiais būdais ją prisivilioti ir, veikiausiai, kartu praleisti naktį. Tačiau moteris galiausiai susisiekė su policijos pareigūnais ir nuvykusi į nuovadą parašė pareiškimą.

Negana to, futbolininkas atliko ir viešosios tvarkos pažeidimą. Vakar Bramble‘as taipogi viešoje vietoje nusišlapino ant reklaminio stendo. Kaip ir minėjome, tą patį vakarą 30-metis „Sunderland“ komandos gynėjas už šiuos nusižengimus buvo sulaikytas.

Ryte futbolininkas buvo paleistas, tačiau dabar jam į nuovadą teks atvykti lapkričio 10-ą dieną. Bramble‘ui veikiausiai teks stoti prieš teismą.

Po šitokių įvykių gynėjas atsisakė ką nors komentuoti, todėl žodį tarė jo advokatas Philas Smithas: „Mano klientas kategoriškai neigia kaltinimus ir dėl teisybės yra pasirengęs kovoti“.

Tuo tarpu „Sunderland“ klubas, kuriam priklauso 30-metis gynėjas įvykių nekomentuoja. Žinoma tik tai, jog Bramble‘ui teks sportuoti individualiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius