Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inter“ strategui J.Mourinho – 13 tūkst. eurų bauda už incidentą su žurnalistu

Milano futbolo ekipos „Inter“ treneris portugalas Jose Mourinho turės pakloti 13 000 eurų baudą už pernai gruodį įvykusį incidentą su sporto žurnalistu. Piniginės sankcijos neišvengė ir „Inter“ klubas.
J.Mourinho auklėtiniai šiame Čempionų lygos sezone dar nepatyrė pergalės džiaugsmo
J.Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo elmundodeportivo.es, Italijos futbolo federacija (IFF) oficialiai pareiškė, kad ekscentriškasis portugalas, pernai gruodžio 13 dieną po „Inter“ rungtynių su „Atalanta“, kurios baigėsi lygiosiomis 1:1, šiurkščiai įžeidęs sporto dienraščio „Curriere dello Sport“ žurnalistą Andea Ramazzotti ir net paleidęs į darbą rankas, turės sumokėti 13 000 eurų baudą.

IFF pranešime priduriama, kad dėl „objektyvios atsakomybės“ incidento atžvilgiu piniginė sankcija taikoma ir portugalo darbdaviui – „Inter“ klubui. Nuobaudos dydis – 20 000 eurų.

Tąkart po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje nuolat su žiniasklaida konfliktuojantis strategas pripažino, kad įžeidė vieną žurnalistą, pavartodamas kelis žodžius, kurių, kaip pats sakė, net nenori daugiau sakyti garsiai, tačiau neigė jį apstumdęs ar apkumščiavęs. Toks „Inter“ trenerio elgesys tada sulaukė didelio Italijos žurnalistų pasipiktinimo – jie boikotavo spaudos konferenciją.

Priminsime, kad portugalo nemalonę A.Ramazzotti užsitraukė, kai prasmuko per arti ekipos autobuso, kur buvo leista dirbti tik klubui priklausančios televizijos žurnalistams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius