Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mourinho: Anglų futbolo rinktinės problema yra Capello

Skandalingais pareiškimais garsėjantis Madrido „Real“ (Ispanija) futbolo klubo treneris Jose Mourinho vėl pateko į pirmuosius spaudos puslapius. Portugalas britų žiniasklaidai pareiškė, jog Anglijos futbolo rinktinė nelaimės nieko, kol jos treneris bus Fabio Capello.
Anglijos futbolo rinktinės trenerį F.Capello užplūdo kritikos lavina
Anglijos futbolo rinktinės trenerį F.Capello užplūdo kritikos lavina / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Anglų rinktinės problema yra treneris. Su F.Capello jūsų rinktinė nelaimės nieko“, – „Daily Mirror“ dienraščiui kategoriškai pareiškė J.Mourinho.

„Jo požiūris į žaidėjus yra neteisingas. Tu negali visą laiką šaukti ant savo auklėtinių. Jie turi jaustis ypatingi. Tačiau F.Capello niekada nepasikeis, – kritiką kolegos atžvilgiu tęsė „Real“ strategas. – Akivaizdu, jog su F.Capello anglai nelaimės nieko. Žaidėjai jo tiesiog bijo. Kaip jie gali žaisti? Futbolininkai privalo žinoti tikslias užduotis, kurias turi atlikti aikštelėje. O tai yra trenerio kaltė. Man labai dėl to gaila.“

Skandalingas J.Mourinho pareiškimas nebuvo vienintelė kritikos strėlė F.Capello. Prieš pora dienų italas britų dienraščio „The Sun“ buvo išvadintas „asilu“, todėl, kad 2012 metų Europos futbolo čempionato atrankos mačas su Bulgarija ir Šveicarija į rinktinę nepakvietė augančių anglų futbolo žvaigždžių Jacko Wilshere'o (Londono „Arsenal“) ir Andy Carrollo („Newcastle United“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius