Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mourinho įtariamas sukėlęs muštynes

Mančesterio policija ketvirtadienį pranešė, kad charizmatiškasis Milano „Inter“ strategas Jose Mourinho įtariamas smūgiu į veidą apdovanojęs vieną „Manchester United“ gerbėją.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot pranešimo, minėtas incidentas įvyko po atsakomųjų UEFA čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių vėlų trečiadienio vakarą Mančesteryje. Tikriausiai nusivylęs komandos pasirodymu – „Inter“ rungtynes pralaimėjo rezultatu 0:2 ir pasitraukė iš tolesnių turnyro kovų – 46 metų portugalas netoli savo komandos autobuso įsivėlė į konfliktą su „Manchester United“ sirgaliumi.

Pareiškimą policijai parašiusio nukentėjusiojo teigimu, J.Mourinho jam sudavė kumščiu į veidą.
„Šiek tiek po vidurnakčio į mus kreipėsi vienas „Manchester United“ gerbėjas ir tvirtino buvęs užpultas J.Mourinho. Nukentėjusiojo teigimu, portugalas jam sudavė kumščiu į veidą. Platesnės įvykio aplinkybės kol kas nėra žinomos, atliekame tyrimą“, – ketvirtadienį teigė Mančesterio policijos atstovas.

Tik šį sezoną prie Milano „Inter“ vienuolikės vairo stojęs J.Mourinho po pralaimėjimo „Manchester United“ klubui Italijos žiniasklaidoje sulaukė didžiulės kritikos lavinos.

„Ypatingasis nevykėlis“, – taip iš portugalo, save vadinančio ypatinguoju, šaipėsi „Tuttosport“.
Tuo tarpu J.Mourinho po rungtynių nesijautė pralaimėjęs ir kritikus santykius kvietė išsiaiškinti kumščiais.

„Visa Italija norėjo, kad „Inter“ pralaimėtų. Tačiau man tai nerūpi. Aš žinau, kad aš laimėjau. Jei kas nors nori kritikuoti mano komandą, pirmiausia turi susikibti su manimi“, – grasinimais po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje švaistėsi portugalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius