Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Mourinho: nemėgstu italų futbolo, o jis nemėgsta manęs

Milano „Inter“ (Italija) futbolo klubą treniruojantis charizmatiškasis portugalas Jose Mourinho sukėlė dar vieną skandalą, pareikšdamas turbūt pačią didžiausią užuominą, jog šią vasarą ketina palikti Italiją.
J.Mourinho sulaukė nuobaudos
J.Mourinho toliau konfiktuoja su Italijos futbolo visuomene. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš nemėgstu italų futbolo, o jis nemėgsta manęs. Labai paprasta“, – prieš trečiadienio vakarą vyksiančias pirmąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio serijos su Deivido Šembero Maskvos CSKA (Rusija) kalbėjo 47 metų futbolo specialistas.

Italijos čempionę „Inter“ vienuolikę treniruojantis J.Mourinho taip pat paaiškino, kodėl nuo Italijos žiniasklaidos yra atsitvėręs tylos siena. „Jeigu aš nuoširdžiai išsakyčiau savo nuomonę apie „Serie A“ čempionatą, mane diskvalifikuotų“, – tvirtino nuo pat atvykimo į Italiją 2008-aisiais su šalies futbolo visuomene konfliktuojantis portugalas.

Už „Serie A“ kritiką J.Mourinho neseniai buvo nubaustas 35 tūkst. svarų sterlingų bauda, o nesibaigiantys jo skandalai Italijoje vis labiau kursto kalbas, kad treneris vasarą paliks Italiją ir persikels į Madrido „Real“ (Ispanija) stovyklą.

„Mano situacija yra aiški – aš esu labai laimingas „Inter“ klube, bet nusivylęs italų futbolu“, – nuo tiesaus atsakymo apie karjeros planus išsisukinėjo J.Mourinho.

Trečiadienį vėlai vakare jo auklėtiniai žais pirmąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio serijos rungtynes su lietuvio D.Šembero atstovaujama Maskvos CSKA ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius