Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mourinho siūlys Portugalijos rinktinės trenerio postą

Madrido „Real“ strategui Jose Mourinho rengiamasi pateikti pasiūlymą užimti Portugalijos nacionalinės komandos trenerio kėdę. Apie tai rašo portugalų laikraštis „Record“.
J.Mourinho pirmojoje „Real“ treniruotėje
J.Mourinho pirmojoje „Real“ treniruotėje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jeigu futbolo specialistas sutiktų, rinktinei jis vadovautų dvejose atrankos į Europos čempionatą rungtynėse ir atsistatydintų.

Derybas su J.Mourinho turėtų vesti Portugalijos futbolo federacijos prezidentas Gilberto Madailas. Portugalams vadovauti garsiajam treneriui tekų rungtynėse su Danija (spalio 8 dieną) ir Islandija (spalio 12 dieną).

Buvęs rinktinės strategas Carlosas Queirozas atleistas iš pareigų po nesėkmingo starto atrankoje į 2012 metų Europos čempionatą. Iš pradžių portugalai sužaidė lygiosiomis 4:4 su Kipru, o paskui 0:1 pralaimėjo norvegams.

Anksčiau Portugalijos futbolo federacija buvo nubaudusi C.Queirozą už antidopingo agentūros darbuotojų įžeidimą, todėl mačuose su Kipru ir Norvegija portugalams vadovavo trenerio asistentas.

Žiniasklaidos priemonėse minimi keli kandidatai į Portugalijos rinktinės postą – argentiniečiai Diego Maradona ir Jose Pekermanas, buvęs Meksikos nacionalinės komandos treneris Javieras Aguirre'as bei portugalas Paulo Bento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius