Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Muilo operos“ pabaiga: Neymaras pasirašys naują ilgalaikę sutartį su PSG

„Neymaro kontrakto muilo opera pasiekė paskutinį savo skyrių“, – apie Brazilijos futbolo žvaigždės sprendimą galiausiai ilgam susieti savo ateitį su Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa trimituoja ispanų portalas AS.
Neymaras
Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzų „L'Equipe“ šaltiniai skelbia, kad jau šiandien (šeštadienį) Neymaras suraitys parašą ant naujos Paryžiaus ekipos sutarties dar penkeriems metams iki pat 2026-ųjų.

Neymaro kontraktas su Prancūzijos čempionais būtų galiojęs iki 2022 metų vasaros, tačiau PSG klubas savo žvaigždei nieko nelaukęs įteikė naują ilgalaikę sutartį.

29-erių puolėjas buvo siejamas ir su savo buvusiu klubu „Barcelona“, tačiau finansinėje duobėje atsidūrę katalonai yra tiesiog nepajėgūs įsigyti futbolininko su milžinišku kontraktu.

„Scanpix“ nuotr./Neymaras ir Kylianas Mbappe
„Scanpix“ nuotr./Neymaras ir Kylianas Mbappe

Tolimesni PSG vadovybės darbai – visais įmanomais būdais išlaikyti savo ryškiausią talentą Kylianą Mbappe, kurio kontraktas baigsis taip pat 2022 metais, bei į Paryžių nutupdyti Lionelį Messį, praneša ispanų „Marca“.

PSG ekipa savo pasirodymą šių metų UEFA Čempionų lygoje baigė pusfinalyje, o Prancūzijos čempionate įnirtingai pešasi dėl pirmosios pozicijos – keturiais taškais atsilieka nuo lyderių „Lille“, tačiau turi vienerias rungtynes atsargoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius