Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Keita paaiškino, kodėl atsisakė „Barcelona“ bei „Bayern“ pasiūlymų ir pasirinko Liverpulį

23 metų Gvinėjos saugas Naby Keita paaiškino, kodėl atmetė „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ klubų pasiūlymus, o kita savo karjeris stotele pasirinko „Liverpool“.
Naby Keita
Naby Keita / „Scanpix“ nuotr.

Futbolininkas šią vasarą į Liverpulį persikėlė iš „RB Leipzig“, kuriam britų klubas už N.Keita su priemokomis iš viso atseikės maždaug 69 mln. eurų.

Dėl sandorio buvo susitarta dar praėjusį sezoną. „Liverpool“ žvilgsniai į šį futbolininką nukrypo pardavus Philippe Coutinho,.

N.Keita „box-to-box“ (galintis žaisti nuo vienos baudos aikštelės iki kitos) tipo vidurio saugas, Bundeslygoje garsėjęs agresyviu žaidimu ir raudonomis kortelėmis. Tačiau pavojingas ir atakose, mušantis įvarčius.

„Tiesa, kad mane bandė įsigyti ir jūsų minėti klubai. Tačiau mano apsisprendimą didžiąja dalimi lėmė vaidmuo, kurį man komandoje numato treneris“, – sakė N.Keita.

„Buvo išties geri pokalbiai [su Jurgenu Kloppu]. Žodžiai, kuriais jis kalbėjo apie “Liverpool„ projektą, įtikino mane. Galiu ir pats matyti, kaip klubas vystosi. Taip pat šiek tiek kalbėjau su Sadio Mane“.

„Sadio man yra kaip brolis. Mes kartu praleidome 9 mėnesius Zalcburgo „Red Bull“ klube ir sukūrėme gerą tarpusavio ryšį. Nuo tada esame artimi draugai. Jis man pasakojo apie “Liverpool„ progresą ir potencialą“, – sakė N.Keita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius