Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 24

N.Kesminas Lietuvos futbolininkams: „Ei, užteks gaudyti blusas, pažadinkite savyje žvėrį“

Stalas dar vienai vargo vakarienei padengtas – užeikit, sveteliai. Lietuvos futbolo rinktinė pradeda naują atrankos į Europos čempionatą ciklą.

Belgradas po daugiau nei ketverių metų pertraukos pasitinka Edgarą Jankauską ir jo vedamus Lietuvos futbolininkus. Kur visą tą laiką tekėjo vanduo? Lietuvos atveju – pagal visus fizikos ir tautinio futbolo logikos dėsnius: žemyn.

Ne, negali sakyti: tarp E.Jankausko pasitraukimo iš posto 2018-aisiais ir jo grįžimo dabar rinktinės treneriai aikštėje eksperimentavo. Bėda ta, kad beveik visi eksperimentai buvo su minuso ženklu. Ypač po to, kai sukiužusį futbolo laivą paliko ir E.Jankauską ant kapitono tiltelio keitęs Valdas Urbonas, po kurio dar buvo Valdas Ivanauskas ir Reinholdas Breu.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Edgaras Jankauskas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Edgaras Jankauskas

Dabartinis rinktinės treneris grįžo į beveik nepasikeitusią komandą. Nieko keisto – jaunų futbolininkų rezervai tokie skurdūs, kad daugeliui labiau patyrusių žaidėjų drąsiai galima išrašinėti kvietimus į rinktinę keleriems metams į priekį.

Gvidas Gineitis, Kipras Kažukolovas, Vilius Armalas, Gytis Paulauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius