Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 06

Nacionalinis didvyris – be savo namų: „Geriu vienumoje“

Paulas Gascoigne'as neatsikrato žalingų priklausomybių. 56 metų anglų futbolo legenda pastarajame interviu pripažino, jog stringa kovodamas su alkoholizmu. „Niekas nepažįsta tikrojo Gazzos, net ir aš pats“, – sakė Gazza vadinta Anglijos futbolo žvaigždė.

Paulis Gascoigne'as tapo Anglijos nacionaliniu didvyriu per 1990 metų pasaulio čempionatą, kai talentingas futbolininkas buvo išrinktas ir metų sporto asmenybe savo šalyje.

Daugiau nei dešimt metų jis spalvino visą futbolo pasaulį ne tik talentu aikštėje, bet ir nuotaikingu gyvenimu už aikštės ribų. Tačiau po karjeros viskas pajudėjo žemyn dėl skandalų ir žalingų įpročių pasekmių.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Paulas Gascoigne'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Paulas Gascoigne'as

P.Gascoigne'as kreipėsi į reabilitacijos centrus maždaug dešimt sykių, jis išleido pinigų, kad jam būtų atlikta operacija ir įdėta taip vadinama granulė skrandyje, leidžianti išgerti ne daugiau nei kelis stiklus, kol ateina supykinimas. Tačiau kova su žalingais įpročiais tęsiasi.

Nebeturi namų

Pastarajame interviu tinklalaidėje „High Performance“ P.Gascoigne'as pasakojo, kad dabar jis neturi savo būsto, o gyvena svečių kambaryje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius