-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Napoli“ pergalė prieš „Milan“ pažymėta dviem raudonomis kortelėmis

Vėlų šeštadienio vakarą pasibaigusiose Italijos „Serie A“ čempionato antrojo turo rungtynėse „Napoli“ klubas po atkaklios kovos 4:2 (2:0) įveikė „Milan“.
„Napoli“ pasiekė pirmąją pergalę
„Napoli“ pasiekė pirmąją pergalę / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąsias rungtynes „Napoli“ starto sudėtyje pradėjęs komandos naujokas lenkas Arkadiuszas Milikas pelnė du įvarčius pirmajame kėlinyje. „Napoli“ visiškai dominavo per pirmąsias 45 minutes.

Iki šio mačo „Milan“ per pastarąsias penkerias rungtynes Neapolyje buvo iškovojusi tik du taškus, tačiau rungtynes pradėjo puikia proga įvarčiui, kurios neišnaudojo Ignazio Abate.

Neįmuši tu – įmuša tau. Pirmajame sezono mače nuo suolo du įvarčius pelnęs Driesas Mertensas ir vėl dominavo aikštėje, o galingas smūgis 18 min. atsimušė į virpstą, tačiau kamuolį pataisė A.Milikas.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį lenkas įmušė antrą kartą, kai gynėjai nesugebėjo sutrukdyti jam smūgiuoti galva po Jose Callejono pakelto kampinio. Dar dukart pasižymėti galėjo ir D.Mertensas, tačiau jo smūgius numušė puikiai žaidęs „Milan“ vartininkas.

Vis dėlto milaniečiai sugebėjo sugrįžti į rungtynes vos per penkias idealias minutes antrajame kėlinyje.

M'Baye Niangas pelnė įvartį 51-ąją minutę, o jau 55-ąją Suso išlygino rezultatą, įspūdingu tolimu smūgiu.

VIDEO: „Napoli“ ir „Milan“ rungtynės – 4:2

Kantrybę praradęs „Napoli“ treneris Maurizio Sarri už ginčus su arbitrais jau po pirmo svečių įvarčio buvo pasiųstas į tribūnas, tačiau šeimininkams tai nesutrukdė laimėti.

Po dar vienos D.Mertenso progos ir puikaus Gianluigi Donnarumma žaidimo kamuolys atšoko J.Callejonui, kuris 74 min. išvedė neapoliečius į priekį.

Vos po minutės „Milan“ žaidėjas Jurajus Kucka gavo geltoną kortelę, o besiginčydamas su arbitru užsidirbo išvarymą iš aikštės. 88-ąją minutę „Milan“ žaidėjų aikštėje liko devyni, kai antrąją geltoną kortelę už pražangą prieš vartininką prieš save išvydo M.Niangas.

Jau per teisėjo pridėtą laiką antrasis J.Callejono įvartis galutinai sudaužė „Milan“.

Pirmąją pergalę iškovojęs „Napoli“ klubas su 4 taškais pakilo į antrąją vietą, o tris turintys „Milan“ futbolininkai liko dešimtoje pozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius