Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs komandos draugas pasiuntė Nasri velniop ir griebė jam už kaklo

Po vakarykščių Anglijos lygos taurės Londono „Arsenal“ ir „Manchester City“ rungtynių kilo kivirčas tarp buvusio „kanonierių“ ekipos žaidėjo Samiro Nasri ir Emmanuelio Frimpongo.
Nasri ir Frimpongas
Nasri ir Frimpongas / ashburtongrove.co.uk

Šių futbolininkų santykiai pašlijo dar tada, kuomet S.Nasri sezono pradžioje nusprendė priimti „Man City“ komandos pateiktą pasiūlymą. Tuomet 19-metis E.Frimpongas susirėmė su prancūzu socialiniame tinkle „Twitter“ ir apsikeitė ne pačiais gražiausiais žodžiais.

Panašus scenarijus įvyko ir po Anglijos lygos taurės rungtynių, tačiau tuomet viskas virto tikrove. Nuaidėjus mačo arbitro švilpukui, skelbiančiam susitikimo pabaigą, E.Frimpongas stvėrė S.Nasri už kaklo. Pastarasis veltis į didesnį konfliktą nesiryžo, todėl išsivadavo iš jauno afrikiečio gniaužtų ir patraukė persirengimo kambarių link.

Tačiau net ir pasibaigus konfliktui E.Frimpongas pratrūko ir pasiuntė Nasri eiti velniop, tačiau prancūzas dar kartą išlaikė šaltus nervus ir nekreipdamas dėmesio paliko „Emirates“ stadioną.

Šio įvykio nesiryžo komentuoti nei Arsene‘as Wengeras, nei Roberto Mancini. Abu strategai tikino, kad to, kas vyko pasibaigus rungtynėms, jie nematė.

Pasipiktinimo buvusiu Londono komandos nariu neslėpė ir stadione susirinkę aistruoliai. Kiekvienas prancūzo prisilietimas prie kamuolio buvo lydimas švilpimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius