Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja P.Coutinho karjeros stotelė – nuomos pagrindais žais Miunchene

Brazijos futbolo rinktinės žvaigždė ir „Barcelona“ klubo narys Philippe Coutinho dar penktadienio vakarą stebėjo pirmąsias katalonų klubo rungtynes Ispanijos nacionaliniame čempionate, tačiau po jų spaudoje pasirodė oficialūs pranešimai, kad futbolininkas kitą sezoną rungtyniaus Miuncheno „Bayern“.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

27-erių brazilas į „Bayern“ klubą vienam sezonui keliasi nuomos pagrindais. Tiesa, sutartyje yra numatyta sąlyga, kad Vokietijos čempionai pasibaigus sezonui P.Coutinho gali išpirkti.

Į „Barcelona“ klubą atakuojantis saugas persikėlė iš Liverpulio. Per 76 sužaistas rungtynes katalonų gretose P.Coutinho įmušė 21 įvartį, tačiau savo žaidimu toli gražu nepateisino lūkesčių.

Vasarą brazilas buvo siejamas ir su „Paris Saint Germain“ klubu, kadangi „Barcelona“ į savo gretas nori susigrąžinti Neymarą.

Tiek „Bayern“, tiek „Barcelona“ savo nacionalinius čempionatus pradėjo prarasdami taškus. Bavarai namuose 2:2 sužaidė su Berlyno „Hertha“, o katalonai išvykoje 0:1 nusileido „Bilbao Athletic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius