Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujajam „Juventus“ treneriui – perspėjimas iš buvusio kolegos: „Dabar jam galas“

Legendiniam Italijos futbolininkui Andrea Pirlo tapus naujuoju Turino „Juventus“ vairininku, buvęs jo kolega kitame garsiame šalies klube Genaro Gattuso, per daugelį treniravimo metų jau spėjęs apsiprasti prie vyriausiojo trenerio pareigų, pasiuntė rimtą perspėjimą.
Andrea Pirlo ir Gennaro Gattuso
Andrea Pirlo ir Gennaro Gattuso / „Scanpix“ nuotr.

Keturis „Serie A“, du Italijos Supertaurės ir vieną Italijos taurės trofėjų vilkint Turino „Juventus“ marškinėlius iškovojusiam A.Pirlo tai bus nauja patirtis – 41-erių italas iki šiol nedirbo jokios ekipos vyriausiuoju treneriu ir tik praėjusią savaitę buvo paskirtas „Juves“ U-23 komandos bosu.

Tačiau po nesėkmingo pasirodymo UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje iš darbo lėkus Mauricio Sarri, saugo pozicijoje praeityje žaidęs A.Pirlo sėda į kaip reikiant įkaitusią kėdę.

Geras buvusio futbolininko bičiulis, taip pat saugas, su A.Pirlo kartu rungtyniavęs „AC Milan“ klube bei Italijos nacionalinėje rinktinėje Genaro Gattuso nusprendė iš karto pasiųsti perspėjančią žinutę – jei tau gerai sekėsi aikštėje, tai nereiškia, kad taip pat bus ir vadovaujant ekipai už aikštės ribų.

„Scanpix“ nuotr./Gennaro Gattuso
„Scanpix“ nuotr./Gennaro Gattuso

„Na, dabar jam galas, nes toks mūsų darbas, – žodžių į vatą nevyniojo dabartinis „Napoli“ strategas. – Jam labai pasisekė, kad trenerio karjerą pradeda Turine, tačiau ši profesija neturi nieko bendro su sėkminga futbolininko karjera. Turi nuolatos mokytis, sunkiai dirbti ir gali atsisveikinti su miegu.“

Pats G.Gattuso jau spėjo pasižymėti „Napoli“ klube, su kuriuo laimėjo Italijos futbolo taurę. Tiesa, 42-ejų stratego klubo pasirodymą UEFA Čempionų lygoje penktadienį sustabdė „Barcelona“ , o kitąmet klubas galės varžytis tik Europos lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius