-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji slapti dokumentai gali pražudyti Cristiano Ronaldo

​​​​​​​Cristiano Ronaldo džiugina savo gerbėjus aikštėje, bet už jos ribų reikalai nėra tokie šviesūs. Vokietijos žurnalas pranešė, gavęs neatremiamus dokumentus iš „Football Leaks“, kurie palaiko Kathryn Mayorgą kaltinimus, kad Cristiano Ronaldo ją išprievartavo. Teigiama, kad dokumentuose pats C.Ronaldo prisipažįsta savo advokatams, jog patyrė seksą su K.Mayorga, nors ši ir pasakė „ne“. Tiesa, tuo pačiu metu portugalo advokatas tvirtina, kad dokumentai yra pakeisti ir suklastoti.
2009 metais užfiksuota, kaip Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga leidžia laiką Las Vegaso naktiniame klube.
2009 metais užfiksuota, kaip Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga leidžia laiką Las Vegaso naktiniame klube. / „Scanpix“/AP nuotr.

Futbolo superžvaigždė Cristiano Ronaldo atakuoja aikštėje, bet turi gintis teismo salėje dėl 2009 metų nakties įvykių.

35 metų amerikietė K.Mayorga kaltina portugalą, kad šis ją išprievartavo viešbutyje Las Vegase 2009 metais, o Turino „Juventus“ puolėjas teigia, kad yra nekaltas.

Tačiau dabar Vokietijos žurnalas „Der Spiegel“ atskleidė, jog turi slaptų dokumentų, kurie gali tapti svarbiais argumentais amerikietės moters naudai prievartavimo byloje.

„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.
„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.

Vokietijos žurnalas turi prieigą prie šūsnių dokumentų, tarp jų ir iš „Footbal Leaks“.

Juose atskleidžiama, kaip keli advokatai derasi su K.Mayorga ir jos atstovais prieš devynerius metus dėl tylos, už kurią buvo sumokėta 375 tūkst. JAV dolerių.

Dokumentuose taip pat galima rasti C.Ronaldo pokalbį su teisės patarėju, kuriam pasakoma, kad seksas su K.Mayorga buvo, nors ji kelis kartus ištarė „ne“ ir „stop“.

Kita vertus, C.Ronaldo dabartiniai advokatai tvirtina, kad dokumentai nėra teisingi. „Jie pavogti iš hakerių“, – teigė futbolininko atstovai, pridūrę, kad kai kurios svarbios dalys yra pakeistos ar sufabrikuotos.

Praėjusį mėnesį C.Ronaldo yra sakęs per interviu „France Football“, kad išprievartavimo byla labiausiai atsiliepė jo šeimai.

„Aš paaiškinau viską savo partnerei. Mano sūnus, Cristiano Jr., yra per mažas, kad suprastų, – sakė C.Ronaldo. – Blogiausia yra mano mamai ir sesei. Jos viską supranta, bet tuo pačiu yra labai piktos. Pirmą kartą jas tokias matau.“

VIDEO: „Vieni vartai“: didieji Lietuvos klubų sunkumai, top įvarčiai ir „Copa Libertadores“ skandalas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo teigė, kad labiausiai dėl skandalo jaudinasi jo mama Dolores Aveiro ir sesuo Katia Aveiro.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo teigė, kad labiausiai dėl skandalo jaudinasi jo mama Dolores Aveiro ir sesuo Katia Aveiro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius