Naujienų portalo 15min žurnalistai priėmė žalgiriečių iššūkį

Spaudos atgavimo dienos proga „Žalgirio“ futbolo klubas metė iššūkį savo informaciniams partneriams – 15min naujienų portalo žurnalistams. Pastarieji įrodė, kad ne tik viską išmano apie futbolą, bet ir sugeba teorines žinias realizuoti futbolo aikštėje.
Darius Mataitis, Kęstas Rimkus, Marius Bagdonas ir Raimundas Celencevičius
Darius Mataitis, Kęstas Rimkus, Marius Bagdonas ir Raimundas Celencevičius / Kristijono Žemgulio nuotr.

„Žalgirio“ rėmėjų „ŠKODA“ pristatomame iššūkyje dalyvavo jaunieji žalgiriečiai Karolis Uzėla ir Edas Romanovas, jiems draugiją palaikė komandos šokėjų lyderė Kristina Račaitė bei žalių ir baltų talismanas Vilkas. Kitoje barikadų pusėje susibūrė žurnalistai – Darius Mataitis, Marius Bagdonas, Kęstas Rimkus ir naujienų portalo 15min vyriausias redaktorius Raimundas Celencevičius.

Senvagės gimnazijos aikštėje abiejų komandų atstovams reikėjo atlikti po tris užduotis, reikalaujančias maksimalios koncentracijos, susikaupimo ir aukšto individualaus meistriškumo. Kova buvo lygi ir atkakli iki paskutinio smūgio. Pirmąjį „Žalgirio iššūkio“ etapą visi jo dalyviai įveikė vienu atsikvėpimu, tačiau bandymas atlikti tikslų perdavimą pavyko tik žalgiriečiui K.Uzėlai ir 15min vyriausiam redaktoriui R.Celencevičiui.

Po dviejų etapų minimalią persvarą (27 – 26) turėjo „Žalgirio“ komanda. Tačiau smūgiuojant į taikinius fantastišką tikslumą pademonstravęs 15min naujienų portalo sporto skyriaus redaktorius K.Rimkus nulėmė pergalę žurnalistų komandai. Tiesa, žalgirietis E.Romanovas paskutiniu smūgiu galėjo pakeisti dvikovos eigą, tačiau smūgis tikslo nepasiekė ir pirmojo „Žalgirio iššūkio“ nugalėtojais tapo 15min žurnalistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius