-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Inter“ politika – vasarą klubą paliks dar trys veteranai

Į jaunimą investuosiantis Milano „Inter“ klubas šią vasarą atsisveikins ne tik su karjerą nusprendusiu baigti Javieru Zanetti, bet ir dar su trimis ilgamečiais komandos veteranais. „Nerazzurri“ sporto direktorius Piero Ausilio pranešė, jog nebus siūlomos naujos sutartys šią vasarą laisvaisiais agentais tapsiantiems Walteriui Samueliui, Diego Milito ir Estebanui Cambiasso.
Diego Milito
Diego Milito / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš paskutines sezono rungtynes su Veronos „Chievo“ ekipa surengtoje spaudos konferencijoje P.Ausilio patvirtino futbolo apžvalgininkų prognozes.

„Sunku atsisveikinti su žaidėjais, kurie buvo mūsų sėkmės kalviai. Sprendimas yra be galo sudėtingas ir tikrai yra jam nepritariančių, tačiau klubas prisiima visą atsakomybę už savo veiksmus. „Inter“ žvelga į ateitį ir nori pradėti naują erą“, – teigė klubo sporto direktorius.

Ilgiausiai klube iš visos trijulės praleido E.Cambiasso. 2004-ųjų vasarą į madų sostinę atvykęs argentinietis sužaidė daugiau nei 300 rungtynių ir pelnė 41 įvartį. W.Samuelis prie komandos prisijungė metais vėliau ir daugiausiai dėl traumų sužaidė kur kas mažiau mačų. Gynėjo sąskaitoje yra 172 rungtynės ir 13 įvarčių.

D.Milito prie komandos prisijungė 2009 metais ir buvo vienas iš kertinių žaidėjų, padėjusių Jose Mourinho vadovaujamai „Inter“ ekipai laimėti vadinamąjį „tripletą“ – „Serie A“ pirmenybes, UEFA Čempionų lygą ir Italijos taurę. Puolėjas pergalingame sezone pasižymėjo 30 kartų, o iš viso per 127 mačus ir įmušė 64 įvarčius.

Sezono eigoje apie karjeros pabaigą pranešė dėl pėdos traumos nė vienų rungtynių nesužaidęs Cristianas Chivu. 2007 metais į Milaną persikraustę rumunas už klubą yra sužaidęs 115 mačų ir pelnęs 3 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius