-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne pirmas kartas: dar viena moteris apkaltino futbolininką masturbavusis viešai

„Angers“ klubui atstovaujančiam Faridui El Melali gresia rimtos sankcijos. Antrą kartą apkaltintas dėl viešo mastubavimosi futbolininkas gali net sėsti už grotų.
Faridas El Melali
Faridas El Melali / „Scanpix“ nuotr.

Aukščiausios Prancūzijos lygos komandos žaidėjas pirmąsyk įkliuvo dar gegužę, kai kieme tenkino aistrą spoksodamas pro kaimynės langą.

Policija jį suėmė, bet alžyrietis netrukus atsiprašė.

„Pastarosios kelios dienos buvo labai sunkios. Tiek psichologiškai, tiek ir fiziškai. Susitvarkyti su kritika ir viešu teismu yra sunku. Suprantu, kad žmonės, išgirdę šią informaciją, jos negalėjo toleruoti.

Noriu atsiprašyti savo šeimos, draugų ir „Angers“ komandos sirgalių, taip pat ir savo šalies Alžyro gyventojų, – sakė futbolininkas Instagrame. – Tai, kas nutiko, mane labai palietė, tačiau tai taip pat padarė mane stipresniu, labiau suprantančiu vertybes, kurių turiu laikytis.

Ačiū visiems, kad lieka su manimi šiuo sunkiu metu.“

Žaidėjo advokatai tuomet aiškino, jog žaidėjas, tenkinęs aistrą daugiabučio namo kieme, nesitikėjo, jog kažkas jį matė.

Visgi dabar F.El Melali buvo apkaltintas dar sykį. Neįvardijama moteris jį įskundė viešoje vietoje masturbavusis anksčiau nei minėtasis atvejis gegužę.

Pranešama, kad „Angers“ žaidėjas pripažįsta kaltę dėl abiejų atvejų karantino metu, kai tenkino aistrą viešai, o už tokius nusižengimus futbolininkas veikiausiai sulauks 15 tūkst. eurų bausmės.

Visgi F.El Melali gali grėsti ir dar rimtesnės sankcijos – pagal Prancūzijos įstatymus, 23-ejų žaidėjas gali būti nubaustas vienerių metų laisvės atėmimo bausme.

Be to, jo taip pat laukia „Angers“ klubo sankcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius