Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neapsikentęs užgauliojimų PSG sirgalius nužudė „Barcelona“ palaikiusį draugą

Naujienų agentūra AFP praneša apie tragediją Gabone, kur 18-metis Paryžiaus „Saint Germain“ gerbėjas nužudė savo draugą, neapsikentęs pastarojo įžeidinėjimų po UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių Barselonoje.
PSG sirgaliai
PSG sirgaliai / „Scanpix“ nuotr.

Incidentas Librevilio mieste įvyko netrukus po „Barcelona“ ir PSG susitikimo, pasibaigusio rezultatu 6:1. Stebuklingai mačo pabaigoje išsigelbėję katalonai prasibrovė į turnyro ketvirtfinalį.

Pareigūnai patvirtino, kad vaikino išpuolio motyvas – „Barcelona“ komandą palaikiusio draugo užgauliojimai. Pastarasis nuo durtinių žaizdų į kaklą mirė vietoje.

Vaikinai kartu stebėjo rungtynes per televiziją. Sulaikytasis buvo apsvaigęs nuo alkoholio, jis tikino, neketinęs draugo nužudyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius