-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neeilinis įvertinimas rinktinės rekordininkui: išrinktas į Lenkijos klubo amžiaus vienuoliktuką

Balstogės „Jagiellonia“ klubas paskelbė geriausią amžiaus vienuoliktuką, o jame vietą atrado ir legendinis Lietuvos futbolininkas Andrius Skerla.
Andrius Skerla
Andrius Skerla / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Andrius Skerla

Šimtmečio jubiliejų švenčiantis Lenkijos „Ekstraklasa“ pirmenybių klubas šia proga pakvietė sirgalius balsuoti už geriausius 1920-2020 m. laikotarpio žaidėjus.

Tarp 11 daugiausiai aistruolių simpatijų sulaukusių futbolininkų atsidūrė ir A.Skerla, Balstogės klubo aprangą vilkėjęs 2008-2011 m.

Gynėjas, kuriam tuo metu buvo jau per 30 metų, su „Jagiellonia“ apranga sužaidė 111 rungtynių ir pelnė 8 įvarčius.

2010-aisiais būtent A.Skerlos tikslus smūgis atnešė Balstogės komandai svarbiausią jos titulą – Lenkijos taurę. Be to, lietuvis žaidė ir rungtynėse, kuriose „Jagiellonia“ iškovojo šalies supertaurę.

Lenkijos klubas A.Skerlai buvo paskutinis per legionieriaus karjerą – grįžęs į Lietuvą 2012-2013 m. sezonuose gynėjas dar žaidė Vilniaus „Žalgiryje“, o po to baigė karjerą.

Net 15 metų Lietuvos rinktinėje žaidęs futbolininkas yra nacionalinės komandos rekordininkas – su geltonai-žaliais marškinėliais į aikštę jis išbėgo net 84 sykius. Tiesa, jau netrukus jį gali aplenkti kitas rinktinės veteranas Saulius Mikoliūnas, taip pat jau sužaidęs 84 mačus šalies komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius