-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtina – Arjeną Robbeną treniruotėje sukandžiojo krokodilas

Ar gali būti taip, kad futbolininką treniruotės metu sukandžiotų krokodilas. Gali. Ir tokią prielaidą patvirtino Nyderlandų futbolo rinktinės žvaigždė bei Miuncheno „Bayern“ ekipos žaidėjas Arjenas Robbenas. Incidentas su vienu geriausių pasaulio futbolininku ir reptilija įvyko Katare, kur vokiečių ekipa rengiasi pavasarinėms batalijoms, rašo bild.de.
Arjenas Robbenas, po krokodilo įkandimo į ranką
Arjenas Robbenas, po krokodilo įkandimo į ranką / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Treniruotės metu vienas iš kamuolių pateko į baseino tipo tvenkinėlį, kuris yra šalia futbolo aikštės. Kai sviedinį paimti nuėjęs A.Robbenas siekė jį paimti ranka, krokodilas netikėtai užpuolė vyrą ir dantimis įsikibo į ranką.

Lamei, krokodilas nebuvo didelis ir žaidėjas, padedant treniruotę stebėjusiems futbolo aistruoliams, atsikratė „išsišokėlio“, atsipirkęs įdrėskimais ir išgąsčiu.

Tad Katare 30-metis A.Robbenas pastaruoju metu nešioja langetę ant kairės rankos ir treniruojasi bendroje grupėje su komanda. Tačiau kamuolio daugiau neina traukti iš įtartinų vandens telkinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius