Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepatenkintas ir pinigų rojuje – be trofėjų turbūt liksiantis C.Ronaldo peikė trenerius

Už pasakiškus pinigus į Saudo Arabiją savo talentus perkėlęs Cristiano Ronaldo pirmąjį savo sezoną greičiausiai baigs be jokio trofėjaus.

Pirmadienio vakarą jo atstovaujamas Rijado „Al-Nassr“ klubas sensacingai krito Saudo Arabijos Karaliaus taurės pusfinalyje.

Aiškiu favoritu laikytas „Al-Nassr“ žvaigždynas 0:1 nusileido Mekos „Al Wehda“ ekipai, pusę rungtynių žaidusiai be vieno pašalinto žaidėjo.

„Al Wehda“ į priekį išsiveržė dar pirmojo kėlinio viduryje, o kameros užfiksavo, kaip itin nepatenkintas C.Ronaldo pratrūko ant savo komandos trenerių štabo.

Antrajame kėlinyje 38-erių portugalas nėrėsi iš kailio, bet įmušti įvarčio ir išlyginti rezultato nesugebėjo. Sykį jo smūgiuotas kamuolys iš itin dėkingos situacijos pataikė į skersinį.

Po C.Ronaldo atvykimo „Al-Nassr“ klubas prarado pirmąją vietą Saudo Arabijos čempionate, buvo eliminuotas iš Karaliaus taurės, taip pat Rijado bei Saudo Arabijos Supertaurės varžybų.

Šalies pirmenybėse „Al-Nassr“ šiuo metu žengia 2 vietoje, nuo pirmaujančio Džidos „Al-Ittihad“ atsilikdamas 3 taškais. Blogiausia, kad „Al-Nassr“ yra sužaidęs ir rungtynėmis daugiau, o iki sezono pabaigos lieka vos 6 turai.

Prieš dvi savaites „Al-Nassr“ nusprendė išsiskirti su žinomu prancūzų treneriu Rudi Garcia, tačiau komandos rezultatų tai nepakeitė.

Komandos vairą laikinai perėmė kroatas Dinko Jeličičius.

Pasak pranešimų, apie 200 mln. eurų per metus Saudo Arabijoje uždirbantis C.Ronaldo čia kol kas sužaidė 14 rungtynių ir pelnė 11 įvarčių.

Priminsime, kad į Saudo Arabiją C.Ronaldo persikėlė po to, kai viešai iškeikė „Manchester United“ klubą, jo vadovus ir trenerį Eriką ten Hagą. Kliuvo tuomet ir „United“ legendai Wayne‘ui Rooney.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius