Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neramumai Čempionų lygoje: ISIS teroristai grasina išpuoliais rungtynėse

UEFA pranešė, jog yra informuota apie teroristinės grupuotės ISIS grasinimus įvykdyti atakas Čempionų lygos rungtynėse.

Socialiniuose tinkluose Islamo Valstybės atstovai išplatino žinią „žudykite juos visus“ ir nurodė keturių stadionų, kuriuose vyks Čempionų lygos ketvirtfinaliai antradienį ir trečiadienį, pavadinimus.

Antradienį Londono „Arsenal“ namuose priims Miuncheno „Bayern“, o Madrido „Real“ namuose susikaus su „Manchester City“. Trečiadienį „Paris Saint Germain“ priims „Barcelona“, o Madrido „Atletico“ – Dortmundo „Borussia“.

Prancūzijos vidaus reikalų ministerija informavo, jog padidino budinčių pareigūnų skaičių dėl galimų grėsmių. Ispanijoje į tarnybą iškviesta 2000 pareigūnų daugiau nei įprastai.

„UEFA žino apie teroristinius grasinimus šios savaitės Čempionų lygos rungtynėms. Yra nuolat dirbama su atitinkamomis institucijomis. Visos rungtynės vyks kaip suplanuota“, – skelbia UEFA.

Prancūzijos vidaus reikalų ministras Geraldas Darmaninas kalbėjo: „Mes matėme Islamo Valstybės žinutę, kad jie taikysis į stadionus. Tai nėra nieko naujo. Policijos vadas, su kuriuo kalbėjausi šiandien anksti ryte, sustiprino pajėgas.“

PSG komandos treneris Luisas Enrique sureagavo į teroristų žinutę spaudos konferencijoje.

„Kas nėra susirūpinęs po tokių grasinimų? Tikiuosi, kad tą galima kontroliuoti, tikiuosi, kad tai ir liks tik pagąsdinimu“, – kalbėjo strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius