Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesibaigiantis košmaras „Manchester United“ klube: A.Sanchezui – dar viena liūdna žinia

Patekęs į „raudonųjų velnių“ komandą, Alexis Sanchezas, rodos, įkrito į tikrą peklą. Negana to, jog čilietis demonstruoja blogą formą, gauna mažai laiko aikštėje, penktadienį atakuojantis saugas sulaukė dar vienos blogos žinios.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manchester United“ komandos saugas ketvirtadienio treniruotėje patyrė sausgyslės traumą. Nors šis sužeidimas yra gana dažnas, A.Sanchezo trauma gali būti kur kas rimtesnė, nei manyta.

Apie tai penktadienį pranešė Mančesterio komandos vyriausiasis strategas Jose Mourinho, anot kurio, 29-erių čiliečio sezonas gali būti baigtas.

„Jo sužeidimas – labai rimtas. Nenoriu prognozuoti, kiek laiko jis praleis be futbolo, bet manau, kad iki kitų metų jis aikštėje nepasirodys“, – liūdną žinią pranešė J.Mourinho.

„Arsenal“ ir „Manchester United“ klubų apsikeitimas A.Sanchezu ir Henrikhu Mkhitaryanu yra laikomas vienu blogiausių istorijoje. Tiek Čilės, tiek Armėnijos atstovui sunkiai sekasi įsipaišyti į naujų komandų schemas, o A.Sanchezas nė iš tolo neprimena to žaidėjo, kuris buvo „Arsenal“ ekipoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius