-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta: Rusijos futbolo ikona nevyks į rinktinę „dėl konflikto Ukrainoje“

Artiomas Dziuba yra Rusijos futbolo rinktinės kapitonas ir visų laikų rezultatyviausias šalies futbolininkas, tačiau jis prašo nekviesti jo į nacionalinę komandą.

Rusijos rinktinės treneris Valerijus Karpinas teigė, kad A.Dziuba pasiprašė būti nekviečiamas „dėl konflikto Ukrainoje“.

Strategas teigė praėjusį savaitgalį kalbėjęsis su 33-ejų puolėju, žaidžiančiu Sankt Peterburgo „Zenit“ klube.

FIFA ir UEFA diskvalifikavo Rusiją iš tarptautinių turnyrų. Vėliau šį mėnesį rusai turėjo žaisti lemiamas atrankos į pasaulio čempionatą Katare rungtynes, bet jose nedalyvaus. Tiesa, sprendimas yra apskųstas Sporto arbitražo teismui (CAS).

„Jis mane patikino... Jis tikrai nori žaisti rinktinėje. Tačiau dabar dėl konflikto Ukrainoje, kur jis turi daug artimųjų, jis atsiprašė ir paprašė dėl asmeninių priežasčių nekviesti jo į komandą“, – Rusijos futbolo sąjungos puslapyje cituojamas V.Karpinas.

Kovo pradžioje Ukrainos futbolininkai kreipėsi į A.Dziubą su prašymu netylėti ir raginimu prabilti apie karą, kurį sukėlė Rusija.

Tada instagrame rusas atsakė, jog yra prieš bet kokią diskriminaciją ir nesupranta Rusijos pašalinimo iš tarptautinių turnyrų, nes taip kenčia sportininkai.

2020-aisiais A.Dziuba netyčia paviešino itin intymų vaizdo įrašą, po kurio pasirodymo kurį laiką buvo nušalintas nuo rinktinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius