Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Newcastle“ pardavė Yohaną Cabaye PSG ir išsinuomojo Luuką de Jongą

Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiantis „Newcastle United“ klubas pardavė vieną komandos lyderių Yohanesą Cabaye. Už 28 metų prancūzą saugą „Paris Saint Germain“ klubas paklojo apie 24 mln. eurų.
Yohanas Cabaye tapo PSG žaidėju
Yohanas Cabaye tapo PSG žaidėju / „Scanpix“ nuotr.

„Man malonu, jog prisijungiau prie šios komandos, kuri turi ambicingą projektą. Laukiu kol galėsiu padėti komandai pasiekti aukštų tikslų tiek Prancūzijoje, tiek Europoje“, – tvirtino Y.Cabaye.

Prancūzas į Niukaslą 2011 metais už 5 mln. eurų atvyko iš „Lille“ komandos ir įrodė savo vertę Anglijoje. Per Y.Cabaye 93 rungtynes jis pelnė 18 įvarčių bei atliko 15 rezultatyvių perdavimų. Pancūzas jau seniai domino tokius klubus kaip „Arsenal“ ir „Manchester United“, tačiau nusprendė grįžti į tėvynę.

Pardavęs saugą „Newcastle“ klubas nusprendė sustiprinti puolimą ir išsinuomojo Menchengladbacho „Borussia“ puolėją Luuką de Jongą.

22 metų olandas bent iki vasaros atstovaus Alano Pardew vadovaujamai ekipai, o vėliau puolėjo kontraktą „šarkos“ galės išpirkti.

„Newcastle“ ekipa L.De Jongą mėgino įsigyti 2012 metais, tačiau tuomet kovą dėl puolėjo laimėjo 12 mln. eurų sumokėjusi „Borussia“. Olandas per 45 sužaistus mačus Vokietijos klubui pelnė 8 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Taip pat pranešama, kad „Newcastle“ jau ieško pamainos Y.Cabaye ir nusitaikė į „Lyon“ saugą Clementą Grenier, už kurį pateikė pasiūlymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius