Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaras: „Galbūt niekada nebūsiu toks geras kaip Messi ar Ronaldo“

„Barcelona“ futbolo klubo žvaigždė brazilas Neymaras pripažino, kad gali niekada nepasiekti argentiniečio Lionelio Messi ar portugalo Cristiano Ronaldo demonstruojamo žaidimo lygio.
Neymaras tiesiog dominavo aikštėje
Neymaras tiesiog dominavo aikštėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Messi ir C.Ronaldo yra laikomi geriausiais pasaulio futbolininkais, o pastarieji šeši Auksinio kamuolio apdovanojimai atiteko vienam iš šių žaidėjų. Abu, kartu su Manueliu Neueriu, taip pat yra ir galutiniame kandidatų sąraše laimėti šį apdovanojimą už 2014-uosius metus.

Neymaras sirgalių bei specialistų yra vertinamas kaip vienas didžiausių jaunųjų talentų. Šį sezoną brazilas per 18 susitikimų kol kas pelnė 14 įvarčių.

„Nežinau, ar kada nors pasieksiu Cristiano arba Messi lygį, – puolėjas pasakojo „Globoesporte“. – Šiandien jie yra geresni už bet kurį kitą žaidėją planetoje. Nežinau, ar pasieksiu tą žaidimo kokybę, tačiau stengiuosi kiekvieną dieną tobulėti. Visuomet noriu tapti geresniu.“

„Viskam reikia laiko. Kiekvieną dieną augu. Persikėlimas į Europą yra puiki patirtis. Buvau laimingas „Santos“ ekipoje, tačiau norėjau naujų iššūkių. Tikiuosi būti laimingas ir toliau", – kalbėjo Brazilijos futbolo rinktinės puolėjas.

22-ejų metų futbolininkui taip pat neseniai buvo suteiktas Brazilijos rinktinės kapitono raištis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius