-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaras: „Mano sprendimas nesusijęs su pinigais ar „siekiu išlįsti iš L.Messi šešėlio“

Paryžiuje pristatytas Neymaras tikina, kad į PSG persikėlė ne dėl pinigų ir ne tam, kad „išlįstų iš Lionelio Messi šešėlio“. Prancūzijoje 25-erių brazilas per savaitę uždirbs 500 tūkst. eurų, atskaičius mokesčius ir neskaičiuojant premijų.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

„Norėjau atvykti į Paryžių, ir tik dėl vienos priežastis – naujų iššūkių. Ne dėl to, kad nebuvau žvaigždė Barselonoje. Aš ten pritapau labai gerai“, – kalbėjo Neymaras.

„Aš nesiekiu to [žvaigždės statuso] ir Paryžiuje. PSG yra nusipelnęs trofėjų ir aš laimėsiu naujus trofėjus. Nauji iššūkiai mane motyvuoja. Aš noriu svajoti plačiau“.

„Visi, kurie sako, kad mane motyvuoja pinigai, nieko nežino apie mano asmeninį gyvenimą. Manęs pinigai niekuomet nemotyvavo“, – teigė brazilas.

„Šis perėjimas susijęs su ambicijomis. PSG ambicijos sutampa su manosiomis. Noriu kažko daugiau, noriu didesnio iššūkio. Sprendimą priėmė mano širdis ir aš juo pasekiau“.

„Scanpix“ nuotr./Neymaras
„Scanpix“ nuotr./Neymaras

„Štai dėl ko esu čia. Noriu atiduoti viską, ką galiu, kad klubas laimėtų trofėjus. Tai buvo vienas sunkiausių sprendimų, kokį kada priėmiau“.

Neymaras taip pat atskleidė prašęs Gerardo Pique nepublikuoti nuotraukos su užrašu „Se queda“ (liet. „Jis lieka“).

„Jis išpublikavo tai, nors prašiau to nedaryti, nes dar nebuvau apsisprendęs. Jis norėjo išreikšti savo jausmus, ir aš gerbiu tai. Jis puikus draugas“, – kalbėjo Neymaras.

Se queda.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Futbolininkas prisipažino, jog pirmajam apie sprendimą palikti Kataloniją pranešė „Barsos“ treneriui Ernesto Valverde.

Neymaras sakė esąsas pasiruošęs debiutuoti PSG gretose jau šeštadienį – pirmose „Ligue 1“ sezono rungtynėse su „Amiens“, nors su treneriu Unai Emery dar net nesikalbėjo.

„Visuomet noriu žaisti. Esu pasiruošęs žaisti šeštadienį. Aš visąlaik treniravausi, buvau padaręs tik kelių dienų pertrauką. Noriu greičiau užsidėti marškinėlius ir žaisti. Pakalbėsiu su trenerių štabu ir lauksiu žalios šviesos“, – penktadienį kalbėjo PSG naujokas.

Prieš rungtynes Neymaras bus pristatytas PSG sirgaliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius