-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nice“ treneris įspėja Mario Balotelli: „Išlik rimtas“

Skandalingasis talento švaistūnas Mario Balotelli sezoną Prancūzijoje pradėjo galingai. Jau kalbama apie atgimstantį puolėjo talentą, tačiau „Nice“ treneris Lucienas Favre įspėja futbolininką išlikti rimtu.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį „Nice“ namuose 4:0 sumušė „Monaco“ ir „Ligue 1“ čempionate šį sezoną užima pirmą vietą. M.Balotelli šiose rungtynėse pelnė du įvarčius.

„Jis turi po truputį žengti į priekį, mažais žingsniais. Taip nebus, kad Mario iškart pradės bėgti po 11 km per rungtynes. Mes jau kalbėjome apie jo judėjimą aikštėje, norą.

Jis puikiai priima kritiką ir šypsosi įmušęs įvarčius. Jo puiki nuotaika padeda visai komandai. Tačiau jis turi išlikti rimtas ir nepaslysti asmeniniame gyvenime“, – įspėjo „Nice“ treneris L.Favre.

26 metų puolėjas per dvejas rungtynes, kurias pradėjo starto sudėtyje, įmušė keturis įvarčius. Po šešių sužaistų rungtynių „Nice“ yra vienintelė nepralaimėjusi komanda ir turi vieną mačą atsargoje prieš antroje vietoje esančią ir tiek pat taškų (14) turinčią „Toulouse“ ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius