-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nicolasas Anelka: „Galime laimėti lygą ir Čempionų lygą“

Turino „Juventus“ futbolo ekipą sausio mėnesį papildęs patyręs puolėjas iš Prancūzijos Nicolasas Anelka tikisi šį sezoną su Italijos klubu laimėti Italijos čempionatą bei UEFA Čempionų lygą.
Nicolasas Anelka
Nicolasas Anelka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas UEFA

Priminsime, jog Italijos „Serie A“ čempionate „senoji senjora“ po 29 turų savo sąskaitoje turi 65 taškus ir užima pirmą vietą, artimiausius persekiotojus lenkdamas devyniais taškais, o Čempionų lygoje laukia ketvirtfinalio dvikovos prieš Miuncheno „Bayern“.

„Labai norėčiau baigti karjerą Turine. Man patinka šis klubas ir tikiuosi, kad vasarą pratęsiu sutartį su „Juventus“ ir galėsiu žaisti šioje komandoje dar vienerius metus“, – sakė 34 metų futbolininkas.

„Manau, jog mes tikrai galime šiame sezone laimėti dublį, tai yra Italijos čempionatą bei Čempionų lygą. Triumfuoti šiose dvejuose turnyruose būtų didžiausios mano svajonės išsipildymas“, – pridūrė Anelka.

„Juventus“ treneris Antonio Conte apie prancūzą kalbėjo: „Anelka yra labai patyręs puolėjas,kuris mums gali padėti tiek Italijoje, tiek Čempionų lygoje. Ar su juo bus pratęsta sutartis viskas spręsis vasarą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius