Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuostabi akimirka: į Danijos rinktinę sugrįžęs Ch.Eriksenas iš karto mušė įvartį

Neprabėgus nė metams nuo šiurpaus incidento per „Euro 2020“ turnyrą, kurio metu Danijos rinktinės vedliui Christianui Eriksenui mačo metu buvo sustojusi širdis, futbolininkas ir vėl apsivilko savo šalies nacionalinės rinktinės marškinėlius, o saugo sugrįžimas buvo paženklintas puikiu įvarčiu.
Christianas Eriksenas
Christianas Eriksenas / „Scanpix“ nuotr.

287 dienos – tiek prabėgo nuo vos tragedija nepasibaigusios akimirkos per „Euro 2020“ turnyrą, kai visas futbolo pasaulis dėkojo žaibiškai sureagavusiems medikams, Danijos rinktinės futbolininkams bei rungtynių arbitrui, kurie išgelbėjo Christiano Erikseno gyvybę.

Šiurpų incidentą praeityje palikęs futbolininkas šeštadienio vakarą Amsterdame įvykusiame draugiškame mače ir vėl apsivilko Danijos rinktinės marškinėlius, o savo sugrįžimą pažymėjo triukšmingai.

Nuo antrojo kėlinio pradžios į aikštę mestas Ch.Eriksenas pasižymėti suspėjo vos per dvi pirmąsias minutes, kai atliko neatremiamą smūgį į viršutinį vartų kampą.

Priminsime, kad 30-metis futbolininkas žaidžia su implantuotu defibriliatoriumi. Visai neseniai danas prisijungė prie „Premier“ lygoje rungtyniaujančio „Brentford“ klubo.

Danijos rinktinė rungtynes Nyderlandams pralaimėjo rezultatu 2:4.

„Jei nežiūrėsime į rezultatą, šiandien aš esu pats laimingiausias žmogus. Žinant tai, ką man teko praeiti, sugrįžti į aikštę su Danijos marškinėliais yra tiesiog nerealus jausmas“, – kalbėjo jis.

Danijos rinktinė jau yra užsitikrinusi vietą pasaulio čempionate, kuris lapkritį-gruodį vyks Katare. Ch.Eriksenas ne sykį viešai išreiškė norą žaisti planetos pirmenybėse.

Antradienį saugas turėtų pasirodyti ir kitame draugiškame susitikime prieš Serbijos futbolininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius