Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlandų futbolo deimantas Memphis Depay – naujasis „Manchester United“ pirkinys

Eidhoveno PSV savo interneto svetainėje pranešė, kad buvo užbaigtos derybos su „Manchester United“ dėl talentingojo Memphis Depay įsigijimo. 21-erių metų Nyderlandų rinktinės krašto puolėjas buvo siejamas su tokiomis komandos kaip „Paris Saint-Germain“ ir „Liverpool“, tačiau galiausiai nusprendė prisijungti prie Louiso van Gaalo treniruojamų „Raudonųjų velnių“.
Memphis Depay
Memphis Depay / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Pranešama, kad per artimiausias dienas M.Depay'us atliks medicininį patikrinimą, o oficialiai „Manchester United“ klubo žaidėju taps liepos 1-ąją.

Skelbiama, kad olando perėjimas „Manchester United“ atsieis apie 30 mln. eurų.

„Komandos pasiekė susitarimą dėl M.Depay. Jis jau suderino asmenines kontrakto sąlygas, o kiti formalumai bus išspręsti per ateinančias keletą dienų“, – rašoma PSV klubo svetainėje.

Šį sezoną olandas PSV ekipos gretose per sužaistas 38 rungtynes įmušė 27 įvarčius ir iškovojo „Eredivisie“ pirmenybių auksą.

VIDEO: Memphis Depay žaidimo epizodai

„Darbas su treneriu Louisu Van Gaalu yra didelis privalumas. „Man Utd“ yra svajonių klubas ir manęs nereikėjo įtikinėti apie ten esančių žaidėjų meistriškumą.

Nekantriai laukiu, kai Mančesterio komandoje vėl galėsiu kautis petys į petį su keliais draugais iš Nyderlandų rinktinės, kaip ir su kitais futbolininkais. Tokio lygio ekipos pasiūlymo tiesiog neįmanoma atmesti“, – sakė M.Depay.

Futbolininkas tikino, kad perėjimas rungtyniauti į Angliją paremtas jausmais, o ne pinigais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius