Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlandų rinktinėje artimiausiose rungtynėse nebus Rafaelio Van der Vaarto, Ibrahimo Affelay ir Nigelo de Jongo

Nyderlandų rinktinės treneris Louisas van Gaalas paskelbė komandos sudėtį artimiausioms 2014 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Turkija ir Vengrija.
Rafaelis van der Vaartas
Rafaelis van der Vaartas

Už rinktinės borto treneris paliko keturis ekipos senbuvius: Rafaelį Van der Vaartą, Inrahimą Affelay, Nigelį de Jongą ir Gregory Van der  Wielį.

„Pastaruoju metu jie retai rungtyniavo ir buvo užsiėmę perėjimo į kitus klubus reikalais. Jei nori žaisti rinktinėje, turi būti geriausios formos. Žinoma, ateityje durys į rinktinę jiems bus atviros“, – teigė L.van Gaalas.

Iš tiesų, visas ketvertukas pastarosiomis savaitėmis yra gandų sūkuryje. Paskutinę vasaros perėjimų dieną, penktadienį, I.Affelay iš „Barcelona“ klubo metams persikėlė į Gelzenkircheno „Schalke“, o „Manchester City“ N.de Jongą pardavė „AC Milan“.

Londono „Tottenham Hotspur“ priklausantis R.Van der Vaartas, pasak žiniasklaidos, svečiuojasi Hamburge, kur baigia derinti perėjimo į „Hamburger SV“ detales, o Amsterdamo „Ajax“ gynėjas G.Van der Wielis taip pat siejamas su ne viena komanda.

Nyderlandų rinktinėje pirmą kartą bus gynėjas Darylas Janmaatas bei Jordy Clasie ir Basas Dostas.

Su Turkija olandai žais rugsėjo septintą, su Vengrija – po keturių dienų.

Nyderlandų rinktinės sudėtis:

Vartininkai - Timas Krulas (Newcastle), Maartenas Stekelenburgas (Roma), Michelas Vormas (Swansea)

Gynėjai - Johnas Heitinga (Everton), Joris Mathjisenas, Bruno Martinsas Indi ir Darylas Janmaatas (visi - Feyenoord), Ricardo van Rhijnas (Ajax), Nickas Viergeveris (AZ), Ronas Vlaaras (Aston Villa), Jetro Willemsas (PSV)

Saugai - Jordy Clasie (Feyenoord), Urby Emanuelsonas (AC Milan). Leroy Feras (Twente), Wesley Sneyderis (Internazionale), Kevinas Strootmanas (PSV)

Puolėjai - Basas Dostas (Wolfsburg), Klaas-Janas Huntelaaras (Schalke), Dirkas Kuytas (Fenerbahce), Jeremainas Lensas ir Luciano Narsinghas (abu - PSV), Robinas van Persie (Manchester United), Arjenas Robbenas (Bayern)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius