-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olandijos puolėjas Robinas van Persie: „Jokia kita rinktinė taip nepatobulėjo, kaip mes“

Olandijos nacionalinės rinktinės puolėjas Robinas van Persie pareiškė esąs įsitikinęs, kad jo atstovaujama komanda, be jokios abejonės, yra viena iš keturių ar penkių komandų, laikomų favoritėmis laimėti Euro 2012 turnyrą.
Olandijos futbolo rinktinės nariai
Olandijos futbolo rinktinės nariai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo 2008-ųjų metų Olandijos rinktinė sužaidė 42 rungtynes ir patyrė vos du pralaimėjimus – draugiškose rungtynėse prieš Australiją ir 2010 metų Pasaulio čempionato finale prieš Ispaniją.

Van Persie įsitikinęs, kad olandai, nuo praėjusio Europos čempionato, atliko didžiausią progresą iš visų ir turi viską, ko reikia, kad nugalėtų kitąmet Lenkijoje ir Ukrainoje vyksiančiame čempionate.

„Manau, kad sąžininga sakyti, jog Olandija yra viena iš keturių ar penkių komandų, kurias galima laikyti favoritėmis laimėti Europos čempionatą. Manau, kad dauguma su tuo sutiks, neabejoju tuo“, – teigė „Arsenal“ klube rungtyniaujantis puolėjas.

„Jokia kita rinktinė taip nepatobulėjo nuo praėjusio Europos čempionatą, kaip mes. Tokios rinktinės, kaip Prancūzija ar Italija, per ketverius metus tikrai tiek nepasistūmėjo į priekį“, – De Telegraaf žurnalistams kalbėjo Van Persie.

Šiuo metu Olandijos rinktinė yra įsitaisiusi pirmoje atrankinės Euro 2012 turnyro E grupės viršūnėje, per devynerias rungtynes surinkusi maksimalų taškų skaičių (27). Olandai jau užsitikrino kelialapį į čempionatą, tačiau privalo baigti atrankines varžybas rytojaus rungtynėmis prieš Švediją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius