Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Guardiola po nesėkmės nesikrimto: „Žaidėme geriau nei laimėtose rungtynėse“

Pepas Guardiola pirmąjį „Premier“ lygos sezono pralaimėjimą pavadino „gera pamoka“, bet tikino, kad nusivylęs žaidimu neliko. „Manchester City“ strategas po pralaimėjimo Londone 0:2 „Chelsea“ ekipai aiškino, kad jo auklėtiniai žaidė žymiai geriau nei šeimininkai.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes vis dar turime sužaisti labai daug rungtynių ir iškovoti labai daug taškų. Turime būti stabilūs, ir šiandien tokie mes buvome, tad problemų nematau“, – sakė P.Guardiola.

„Manchester City“ kamuolį kontroliavo 62 proc. laiko ir atliko 14 smūgių („Chelsea“ – 8), bet svečiai savo šansų neišnaudojo.

„Tai, kaip žaidėme pirmajame kėlinyje, buvo neįtikėtina. Jie turėjo minimalius šansus, bet pelnė įvartį. Taip pat buvo ir antrajame kėlinyje – iki pat pabaigos. Mes žaidėme geriau nei kai kuriose rungtynėse, kuriose iškovojome pergales. „Chelsea“ yra puiki komanda, turi puikius žaidėjus, tačiau pirmajame kėlinyje mes žaidėme išskirtinai gerai“.

„Iš esmės mes buvome fantastiški, neapgailestauju dėl nieko. Atėjome ir parodėme, kad norime laimėti. Kūrėme progas. Jie turėjo vieną progą per 44 minutes ir pelnė įvartį – kartais taip nutinka“.

„Mes buvome geresni, mes kūrėme, o jie negalėjo žaisti taip, kaip norėjo. Bet tokio lygio varžybose dažnai užtenka ir pusprogės, kad įmuštum. Tokia realybė. Mes visuomet stengiamės pasimokyti tiek iš pergalių, tiek iš pralaimėjimų“.

„Chelsea“ treneris Maurizio Sarri akcentavo savo komandos nusiteikimą ir pergalės psichologinę svarbą.

„Labai džiaugiuosi, nes nėra lengva laimėti prieš „Manchester City“ ar Pepą Guardiolą. Esu patenkintas nusiteikimu, kurį demonstravome šiose rungtynėse. Mums visuomet sunku save motyvuoti, bet kai pavyksta – būname labai stipri komanda. Šiandien mes žaidėme su deramu užsispyrimo užtaisu“, – kalbėjo M.Sarri.

VIDEO: „Vieni vartai“: geriausi kandidatai treniruoti rinktinę ir susikaldžiusi futbolo bendruomenė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius