-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pakeistas K.Mbappe demonstratyviai reiškė nepasitenkinimą

Užtikrintai nacionaliniame Prancūzijos futbolo čempionate pirmaujantis Paryžiaus „Saint Germain“ klubas gali jaustis saugus dėl greičiausiai dar vieno triumfo vietos pirmenybėse, o kur kas daugiau galvos skausmų klubo vadovams kyla dėl aikštingų komandos žvaigždžių suvaldymo.

Štai nors šeštadienio rungtynėse sostinės futbolininkai net 5:0 nepasigailėjo penktoje vietoje esančios „Montpellier“ ekipos, vienas talentingiausių šalies futbolininkų Kylianas Mbappe liko nepatenkintas ekipos stratego Thomaso Tuchelio sprendimu futbolininką pakeisti.

57-ąją minutę 21-erių prancūzas pelnė pirmąjį savo ir ketvirtąjį komandos įvartį, o 68-ąją minutę T.Tuchelis atliko ir pirmąjį keitimą – K.Mbappe pakeitė į Mauricio Icardi.

Toks trenerio sumanymas nepatiko jaunajam futbolininkui, kuris su treneriu įsivėlė į žodinį konfliktą. 46-erių vokietis stengėsi sustabdyti įsiaudrinusį auklėtinį, tačiau iš vaizdo įrašo matyti, kad K.Mbappe norėjo kuo greičiau nutraukti šį dialogą.

Netrukus eidamas atsisėsti prie kitų komandos narių prancūzas demonstratyviai ranka stumtelėjo striukę, kurią siūlė vienas iš komandos personalo darbuotojų.

„Situacija neskani, tačiau mes nesame vienintelis klubas, kuris susiduria su tokiomis žaidėjų reakcijomis, – po mačo kalbėjo Tuchelis. – Mūsų komanda kiekviena dieną demonstruoja profesionalumą, tačiau šis incidentas parodo, kad viskas nėra gerai. Tai liūdina.“

PSG futbolininkai nuo artimiausių varžovų yra atsiplėšę 13 taškų, o K.Mbappe rezultatyviausių lygos futbolininkų sąraše su 14 tikslių smūgių yra antras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius