Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pamišėlis: į „Everton“ ir „Lyon“ futbolininkų muštynes kišosi ir sirgalius su vaiku rankose

Ketvirtadienio vakarą Liverpulio „Goodison Park“ stadione vykusios Europos lygos rungtynės tarp vietos „Everton“ ir Liono „Olympique“ komandų neapsiėjo be muštynių. Į jas įsipainiojo ir šeimininkų komandos sirgaliai.
„Everton“ ir „Lyon“ žaidėjų muštynės
„Everton“ ir „Lyon“ žaidėjų muštynės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sužaidus maždaug valandą „Everton“ kapitonas Ashley Williamsas prarado savitvardą ir korpusu trenkėsi į „Lyon“ vartininką Anthony Lopesą.

Aikštėje iškart kilo rimtas susistumdymas, kuriame dalyvavo abiejų komandų futbolininkai. Kadangi konfliktas vyko kampinio metu, žaidėjai buvo prie pat reklaminių stendų, už kurių būriavosi „Everton“ sirgaliai.

A.Williamsui ir „Everton“ klubui gresia rimtos UEFA sankcijos, kadangi į muštynes įsipainiojo ir sirgaliai, o į aikštę žengė komandos pagalbinis personalas. Jiems teko raminti savitvardą visiškai praradusį kapitoną A.Williamsą.

Vis dėlto beprotiškiausiai atrodo vienas „Everton“ sirgalius, kuris puolė į muštynes laikydamas rankose vaiką. Vyras stumtelėjo „Lyon“ vartininką, bandė trenkti žaidėjams, tačiau jų nepasiekė.

„A.Williamsas ir „Everton“ tikrai sulauks UEFA sankcijų, kai tik bus išanalizuota vaizdo medžiaga. A.Williamsas visiškai prarado savitvardą.

Sirgalius su vaiku puolė žaidėjus
Sirgalius su vaiku puolė žaidėjus
Sirgalius su vaiku puolė žaidėjus
Sirgalius su vaiku puolė žaidėjus

Susistumdyme dalyvavo abiejų komandų žaidėjai ir net sirgalius iš „Everton“ tribūnos, kuris bandė trenkti žaidėjui. Faktas, kad į aikštę išbėgo „Everton“ atstovai raminti A.Williamso, rodo, kad jis visiškai nesivaldė. Nors jų įsikišimas padėjo, tačiau jie negali būti aikštėje. Sankcijos tikrai turėtų būti skirtos, nebent teisėjas neteisingai liudytų, kad viską matė“, – „Daily Mail“ cituoja buvusį „Premier“ lygos arbitrą Grahamą Pollą.

A.Williamsas vėliau įmušė įvartį ir išlygino rungtynių rezultatą, tačiau rungtynes galiausiai 2:1 laimėjo Prancūzijos klubo futbolininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius