Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio „Ekranas“ liko patenkintas Čempionų lygos burtais

Pirmadienį Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) būstinėje Nijone (Šveicarija) ištraukti 2011-2012 metų UEFA Čempionų lygos pirmų atrankos etapų burtai. Jie buvo palankesni šalies čempionui Panevėžio „Ekranui“.
Panevėžio „Ekrano“ treneriai
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Lietuvos čempionai galėjo susitikti su Moldovos, Armėnijos, Vengrijos, Azerbaidžano ar Makedonijos atstovais. Vis tik burtai lėmė, kad „Ekrano“ varžove bus viena iš pirmame atrankos etape žaisiančių komandų – Fiorentino „Tre Fiori“ (San Marinas) ir „Valletta“ (Malta) poros nugalėtojas. Jis paaiškės liepos 5-6 dienomis.

„Be abejo, burtus vertinu teigiamai, tačiau šioms rungtynėms turime ruoštis atsakingai. Pajėgumą reikės įrodyti aikštėje. Iš savo ankstesnio dalyvavimo žinome, kad negalime nuvertinti varžovo“, – LFF.lt sakė „Ekrano“ treneris Valdas Urbonas.

Su San Marino ekipomis Lietuvos komandos Europos taurėse nežaidė, o su Maltos atstovu 1993 metais susitiko būtent „Ekranas“. Panevėžiečių debiutas Europoje buvo nesėkmingas – abu kartus 0:1 nusileista La Valetos „Floriana“ komandai.

„Tai jau tolima praeitis. Per 20 komandų komandos pasikeitė iš esmės. Be to, mūsų komanda jau labiau patyrusi ir pastaraisiais metais rodo stabilius rezultatus“, – teigė V.Urbonas.

Antro UEFA Čempionų lygos atrankos etapo rungtynės vyks liepos 12-13 ir liepos 19-20 dienomis. „Ekranas“ pirmas rungtynes turėtų žaisti svečiuose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius